Bändi

Bändi

Tangokuninkuuden myötä Tomi Markkola lähti kiertämään huvipaikkoja Sylvia-orkesterin kanssa. Elokuussa 1997 Sylvia vaihtui Boleroon ja Boleron kanssa Tomi keikkaili aina vuoden 2000 lokakuulle asti. Sen jälkeen alkoi pitkä yhteistyö Fernetin kanssa kestäen aina vuoteen 2020.

Uusi orkesteri Kipinä aloitti Tomin orkesterina 25.6.2021.

Mika Heinonen
haitari, koskettimet, laulu

Mika on tehnyt yli 20 vuotta keikkoja tanssimusiikkigenressä ja olet varmasti vuosien saatossa saattanut bongata hänet säestämässä lukuisten eri artistien taustalla. Tomi Markkolan tiimissä Mika on ollut mukana vuoden 2020 kesästä alkaen. Keikkojen ohessa hän työskentelee myös pianonsoiton opettajana.

Jussi Manninen
basso, laulu

Ammattisoittajan ura alkoi 1988 ravintolatrioissa ja -kvarteteissa. Ensimmäisessä solistibändissä 1991 Tauskin taustalla. Sen jälkeen keikkailua lukuisten tähtiartistien ja eri kokoonpanojen kanssa.

Lähes kaikki tangokuninkaalliset on säestetty ja Tangoesikarsintakiertueitakin kolme soitettuna. Jopa Kauniit ja rohkeat -ohjelmasta tutun Teri Ann Linnin ja Frederikin tennismatsia on Jussi säestänyt. Tomin kanssa yhteistyö alkoi 2021. Sivutöinä Jussi siirtelee autoliikkeen autoja asiakkaille ympäri maata.

Juha Muukkonen
kitara, laulu

Soittelut Juha on aloittanut jo taaperona, mutta ammatti tästä on tullut vuonna 1988. Tomin kanssa keikkaillut Boleron ja Fernetin kokoonpanoissa ja nykyään Juha soittaa Kipinän jäsenenä. Keikkailun ohella Juha toimii yrittäjänä IT-alan töissä.

Miikka Raeniemi
rummut, laulu

Soittamisesta tuli ammatti vuonna 1997. Siitä asti on tullut soitettua monessa eri kokoonpanossa ja monenmoista tyylilajia aina klassisesta musiikista jazz-, funk-, rock- ja tanssimusiikkiin – unohtamatta säestystä myös muutamassa eri musikaalissa.