Bändi

Tangokuninkuuden myötä Tomi lähti kiertämään Suomea Sylvia orkesterin kanssa. Elokuussa 1997 Sylvia vaihtui Boleroon. Boleron kanssa Tomi keikkaili aina vuoden 2000 lokakuulle asti. Tämän jälkeen Suomea lähdettiin kiertämään Fernetin kanssa.

FERNET

Osa Fernetin pojista asustaa Keski-Suomessa ja osa Etelä-Suomessa. Bändin ohjelmisto on laaja, sisältäen muun muassa niin valssia, humppaa, tangoa, polkkaa kuin rockia sekä jiveä. Ohjelmisto on periaatteessa vakio, mutta pieniä muutoksia voidaan tehdä yleisöjen mukaan.

Fernetin kokoonpano:

  • Pekka Kauppinen basso & laulu
  • Juha Salonen rummut & laulu
  • Jussi Halonen koskettimet & laulu
  • Juha Muukkonen kitara & laulu

Kosketinsoittaja / Jussi Halonen

Aloitin keikkailun 80- luvun alkupuolella. Soittamisesta tuli päätoiminen ammatti v.1991,kun liityin Fernet- orkesteriin. Eli keikkavuosia on jo kymmeniä takana. Ja niistä leijonanosa on vierähtänyt Tomin taustalla.

Ja yhteinen matkahan jatkuu vaan.

Basisti / Pekka Kauppinen

Olen Fernetin perustajajäsen vuodesta 1990 alkaen. Olen bassotellut ja laulanut yhtyeessä viimeiset 19 vuotta Tomin säestäjänä. Tää työ on ”kutsumusammatti”  johon täytyy olla tiettyä paloa jotta jaksaa kiertää ja viihdyttää tanssikansaa.

Kitaristi / Juha Muukkonen

Soittelut aloitin taaperona mutta ammatti tästä tuli vuonna 1988. Myöhemmin Bolerossa alkoi keikkailu Tomin kanssa ja on jatkunut tähän päivään Fernetin matkassa. Siinä sivussa teen yrittäjänä IT-alan töitä.

Rumpali / Juha Salonen

Aloitin Fernetissä musisoinnin vuonna 1993 ja palasin takaisin 2013. Tykkään hyvästä musiikista ja ruuan laitosta. Tsat tsat saa!